Biztonsági fóliák

Biztonsági üvegfóliák  víztiszta 99% UV szűrővel

A betörések számának csökkentése az erőszakos behatolás, mint pl. üveges bejárati ajtók vagy ablakok betörésének megakadályozásával. Tárgyak védelme a szilánkokra törött tetőablaktól; a tetőn keresztüli erőszakos behatolási kísérlet megakadályozása vagy késleltetése. A biztonsági fólia jó megoldás a uhanyzófülkék szilánkokra törésének megakadályozása.

A leesett tükrök szilánkokra törésének megakadályozására is használható a biztonsági fólia. A biztonsági üvegfóliáink gyakorlatilag láthatatlanok, optikailag átlátszó és abszolút nem torzítanak. Esztétikailag jelentősen növelik az épület külső belső megjelenését.

Biztonsági ablakfólia

Minden általunk forgalmazott biztonsági fólia MABISZ minősítéssel rendelkezik, biztonsági rács helyettesítéseként alkalmazhatók.

Miért használják a biztonsági fóliázást?

  • Bármilyen tárgy (pl. labda, kő, tégla, stb.) által betört ablakból kipattant üvegszilánkok okozta sérülés elleni védelem.
  • A betörések számának csökkentése az erőszakos behatolás, mint pl. üveges bejárati ajtók vagy ablakok betörésének megakadályozásával.
  • Tárgyak védelme a szilánkokra törött tetőablaktól; a tetőn keresztüli erőszakos behatolási kísérlet megakadályozása vagy késleltetése.
  • Zuhanyzófülkék szilánkokra törésének megakadályozása.
  • A leesett tükrök szilánkokra törésének megakadályozása. A biztonsági filmgyakorlatilag láthatatlan, optikailag átlátszó és abszolút nem torzít.
  • A biztonsági filmmel fóliázott ablakok megakadályozzák, hogy az üveg normál tűzesetben kirobbanjon.
  • Üvegasztalok, üvegezett ajtók és vitrinek törésekor történő gyermekbalesetek megakadályozására.

Biztonsági üvagfólia

Azt csináljuk amihez értünk,
kiváló minőségű üvegfóliákat gyártunk és telepítünk!

H&L ablakfóliák