Autóüvegfóliák / Autófólia

AZ EREDETI H&L HEALTH &LIFE Bőrvédő UV+IR szűrős Autóüvegfóliák (Orvosok által tesztelt és ajánlot.)

H&L Bőrvédő autóüvegfóliák autófólia IR+UV szűrővel

 


A nagyteljesítményű H&L HEALTH&LIFE hő- és fényvédő UV+IR szűrős  autó üvegfóliáink az autóját hűvösebbé teszik meleg nyári napokon. Speciális  hybrid többrétegű  színstabil carbon+ nano kerámia infravörös  hővisszatartó rétegének és a 99%-os UV szűrőnek köszönhetően több hőt tart vissza. Ez a több rétegű eljárás lehetővé tészi a super  optikai tiszta kiláthatóság minden körülmény között. Más gyártói Nano keramia fóliáknál ez nem így van és napfényben fehér ködös kép vólt jelemző és a sőföröknek kompromiszmot kellet kötniük.

Az mondják a kettő ,jobb mind egy, és H&L Health&Life  bőrvédő autóüvegfólia sorozatánál ez sokkal,sokkal jobb. Ötvözi a színstabil Carbon +nano kerámia  legjobb tulajdonságait, és kiküszöböli ez tuljajdonságainak hiányosságait.

Nagyobb színstabilitással hővisszatartásal mind a piacon lévő összes  szinezett vagy fémezet autóüvegfólia.  FONTOS AUTÓÜVEGFÓLIÁINK NEM TARTALMAZNAK FÉMÖTVÖZETETT. TEHÁT NEM BEFOLYÁSOLJÁK A MŰHOLDAS VÉTELT ,navigációt, mobiltelefont kulcs nélküli nyitást stb.

Elérhető több fényáteresztési  és a legújabb gyári sötétségi fokozatokban.

Kellemes légkört és megjelenést biztosít autójának.   Kiváló hő kinttartás és zavaró vakító fény visszatartás.

Biztonságosabb vezetés és komfortérzet  .

Görgesd balra és látod a paramétereket.

H&L Skin Protection IR Autóüvegfólia 80% 50% 35% 20% 15% 5%
 Napenergia visszatartás 35% 38% 47% 51% 54% 61%
Fényáteresztés 76% 50% 35% 25% 15% 5.5%
Infravörös(IR) sugárzás visszatartás 53% 40% 50% 50% 50% 65%
Glare Reduction 34% 42% 60% 72% 83% 94%
Rétegek 2PLY 2PLY 2PLY 2PLY 2PLY 3PLY
Vastagság 1.5 MIL 1.5 MIL 1.5 MIL 1.5 MIL 1.5 MIL 1.5 MIL
UV -Szűrés 99% 99% 99% 99% 99% 99%
H&L Skin Protection IR Autóüvegfóliák

 

H&L KFT.   HEALTH&LIFE Kizárólagos Európai forgalmazó :  2170 Aszód , Malom-köz 9. Tel: 06209256844

Azt csináljuk amihez értünk,
kiváló minőségű üvegfóliákat gyártunk és telepítünk!

H&L ablakfóliák

Autóüveg-fóliáink a Nemzeti Közlekedési Hatóság engedélyével rendelkeznek tanusítványal és minősítési engedély számokkal.

 

tüv és nemzeti közlekedési hatóság logo

AUTÓÜVEG FÓLIÁZÁS – JOGSZABÁLYOK

  1. Az első szélvédőre, a napellenzőkkel takart felületre, bármilyen sötétségű fóliacsík telepíthető. A szélvédő egyéb felületein a fólia és az üveg együttes fényáteresztése nem csökkenhet 70% alá.
  2. A vezető látóterében lévő oldalablakra olyan esetben szerelhető engedélyes fólia, ha a fólia és az üveg együttes fényáteresztése nem csökken 70% alá.
  3. A hátsó szélvédőre, valamint nem a vezető látóterében lévő oldalablakokra bármilyen sötétségű fólia felszerelhető. Az előírás szerint a fólia és az üveg közé, eltávolíthatatlan módon kell a „H” vagy „AF” jelölést elhelyezni. A fóliázásról a kivitelezés után a fólia forgalmazó rendszerétől függően papír alapú vagy plasztikkártyás műbizonylatot kell kiállítani, mely igazolja a fólia szakszerű felszerelését